V zatisi

Nahlédněte do kuchyně

Pavel Štěpánek

Pavel Štěpánek

Managing Director

zatisi

Pro Zátiší Group pracuji od roku 1997. Než jsem zakotvil v Mlýnci, sbíral jsem zkušenosti ve všech restauracích i v cateringu. Díky tomu jsem se naučil spoustu nových věcí a poznal řadu lidí, kteří se později stali i mými blízkými přáteli. Na mojí práci mě asi nejvíce baví neustálé změny, díky kterým posouváme Mlýnec pořád dopředu.

T +420 277 000 777 E pavel.stepanek@zatisigroup.cz
Marek Šáda

Marek Šáda

Šéfkuchař

zatisi

Cesta do Mlýnce vedla přes řadu skvělých a inspirujících zastávek. V Čechách jsem pracoval v několika špičkových restauracích po boku uznávaných šéfkuchařů, z nichž jeden byl za své umění oceněn michelinskou hvězdou. Pak jsem odletěl do New Yorku otevřít jako Head Chef restauraci. V San Franciscu jsem v The Culinary Institute of America absolvoval kurzy vaření se zaměřením na přípravu ryb a seafood. A pak jsem zatoužil své dovednosti předvést hostům v Praze.

T +420 222 221 155 E marek.sada@zatisigroup.cz
Vojtěch Demeter

Vojtěch Demeter

Deputy manager

zatisi

V Zátiší Group pracuji s malou přestávkou již 7 let. Předtím jsem měl různé zkušenosti z pražských restaurací, ale až v Mlýnci se mi podařilo poznat skutečnou prvotřídní gastronomii. Mým hlavním úkolem je nejlepší možná péče o vás, naše hosty, což mě na této práci baví nejvíce.

T +420 222 221 155 E vojtech.demeter@zatisigroup.cz
Lukáš Jurica

Lukáš Jurica

Deputy manager

zatisi

Zkušenosti v gastronomii jsem sbíral už během svého studia na Hotelové akademii v Piešťanech a na Ekonomické univerzitě v Bratislavě. V Mlýnci se pohybuji už od roku 2012 a líbí se mi, že sem chodí hosté z různých koutů světa. Rád si s nimi povídám. Nejlepší pocit mám ve chvíli, kdy host dostane na stůl své jídlo nebo pití, je se vším spokojený a při odchodu na konci večera řekne, že měl nádherný zážitek.

T +420 222 221 155 E lukas.jurica@zatisigroup.cz
Jiří Šubrt

Jiří Šubrt

Deputy Manager

zatisi

Hned po škole v roce 1998 jsem potkal majitele Zátiší Group, pana Sanjiva Suriho při pohovoru a ohromil mě natolik, že pro něho pracuji dodnes. Mým hlavním úkolem v Mlýnci je starat se o naše hosty tak, aby odcházeli maximálně spokojení. Těší mě, že tu mohu potkávat lidi z celého světa a poznávat tak různé kultury.

T +420 222 221 155 E jiri.subrt@zatisigroup.cz
Filip Hora

Filip Hora

Deputy Manager

zatisi

Ke gastronomii mám vztah už od svého dětství díky tomu, že moje rodina se v tomto oboru dlouhá léta pohybovala. Baví mě sledovat, jak se gastronomie neustále mění a být součástí těchto změn. Z našeho menu si nejvíce pochutnám na kachně s červeným zelím.

T +420 277 000 777 E filip.hora@zatisigroup.cz
Markéta Svobodová

Markéta Svobodová

Guest Relations Manager

logo

Miluji práci s lidmi a když se mi naskytla příležitost pracovat v Mlýnci na pozici vedoucí recepce, neváhala jsem ani minutu. Kromě chodu recepce mám na starosti organizaci eventů u nás v restauraci. Nejvíce mě potěší, když se vše vydaří a během akce vidím spokojené úsměvy našich hostů. Myslím, že lidé by měli jíst více dobrého jídla, protože se to odrazí na jejich zdraví a dobré náladě.

T +420 277 000 777 E marketa.svobodova@zatisigroup.cz
Jana Juřčíková

Jana Juřčíková

Hostestka

logo

Než jsem se usadila v Mlýnci, sbírala jsem pracovní zkušenosti v různých zemích světa. Objevování nových krajin mě ale nepustilo, a tak čas od času cestuji do vzdálenějších destinací. Díky těmto zkušenostem se domluvím s našimi hosty hned několika jazyky a dokážu odhadnout, co by jim udělalo radost.

T +420 277 000 777 E mlynec@zatisigroup.cz
Michaela Koutská

Michaela Koutská

Hostesky

logo

Při své práci hostesky v Mlýnci mám možnost využít to, co jsem se naučila při svém studiu gastronomie a cestovního ruchu. Těší mě, že díky své práci můžu být neustále mezi lidmi a osobně s nimi komunikovat. Snažím se být vždy přátelská a pečlivá v plnění vašich přání.

T +420 277 000 777 E mlynec@zatisigroup.cz