Březnové menu v Mlýnci

Šéfkuchař Marek Šáda pro březnové degustační menu vybral tři bohatá jídla a celá degustace je zakončena sladkým dezertem. Přijďte kdykoliv v březnu ochutnat sivena s avokádem, čočkou a kysaným zelím, telecí brzlík s černým kořenem a estragonovou omáčkou nebo perličku s kerblíkem, arašídy a pomelem. Po bohatém hodování se můžete těšit na větrník s madagarskou vanilkou a čokoládou.
 

Novinky 2019

Jarní magazín

Jarní magazín

zatisi

16. května 2019

Představujeme Vám nový Zátiší Group magazín! Kromě novinek z našich restaurací, cateringu i Fresh and Tasty, Vám přinášíme například tipy na skvělé bary, kde si užít příjemné zakončení večera. Dále se můžete přečíst třeba inspirativní myšleky Sanjiva Suriho, zakladatele Zátiší Group.
 

Více
Květnové degustační menu

Květnové degustační menu

zatisi

1. května 2019

Hlavní roli v květnovém menu má chřest! Pracujeme výhradně s českým chřestem z farmy v Hostíně u Vojkovic. Podívejte se, jaké pokrmy plné jarních chutí, jsme pro Vás nachystali. Ochutnat je můžete v průběhu celého měsíce.
 

Více
Velikonoční menu

Velikonoční menu

zatisi

2. dubna 2019

Přijďte k nám na velikonoční menu, které můžete ochutnat v průběhu celého měsíce dubna. 
V rámci degustačního menu můžete ochutnat například jehněčí koleno a bůček z farmy Rudimov.

Více