Šéfkuchař Marek Šáda pro březnové degustační menu vybral tři bohatá jídla a celá degustace je zakončena sladkým dezertem. Přijďte kdykoliv v březnu ochutnat sivena s avokádem, čočkou a kysaným zelím, telecí brzlík s černým kořenem a estragonovou omáčkou nebo perličku s kerblíkem, arašídy a pomelem. Po bohatém hodování se můžete těšit na větrník s madagarskou vanilkou a čokoládou.
Každý týden jiná specifická kuchyně. Objevte všechny tématické brunche, které pro vás chystáme v příštích týdnech.
Děkujeme všem našim zákazníkům restaurace Mlýnec! Díky vašim úžasným hodnocením jsme na portálu Trip Advisor získali za rok 2023 ocenění Best of The Best.
Myslíme i na ty, co maso nemusí. Vyzkoušejte naše veganské menu. Ochutnáte dokonalé rajčatové gazpacho, pečený chřest a nepečený čokoládový dort.