Šéfkuchař Marek Šáda pro březnové degustační menu vybral tři bohatá jídla a celá degustace je zakončena sladkým dezertem. Přijďte kdykoliv v březnu ochutnat sivena s avokádem, čočkou a kysaným zelím, telecí brzlík s černým kořenem a estragonovou omáčkou nebo perličku s kerblíkem, arašídy a pomelem. Po bohatém hodování se můžete těšit na větrník s madagarskou vanilkou a čokoládou.
Ochutnejte 3 lahodné chody šéfkuchaře Ládi Vaníčka s vínem za jedinečnou cenu. Podáváme do 31. března během obědů a večeří s odchodem do 19 hodin.
Dopřejte svým blízkým a známým wow gastronomický zážitek v restauracích Zátiší Group v centru Prahy.
Zimní číslo magazínu Zátiší Group přináší sezónní tipy, rozhovor s šéfkuchařem V Zátiší Igorem Chramcem, gastro trendy 2020 a ta nejvyhlášenější après-ski ...